Educatie

Natuur is fascinerend als je het zelf ervaart. Hoe meer je ziet, ruikt, hoort en voelt, des te meer je het echt meemaakt en er van leert. 
Nog leuker om samen naar buiten te gaan. Geniet en leer iets over natuur, landschap en cultuurhistorie. Ervaar het zelf tijdens een groepsexcursie of een van de kinderontdektochten met Antje Ehrenburg. Dit kan ook een kinderpartijtje buiten zijn!

Want ook kinderen houden van buiten in de natuur zijn: bomen klimmen, diersporen zoeken, een GPS-tocht of zelfs een weekend kamperen: het kan allemaal met kinderpartijtje buiten in de natuur. Laat uzelf ‘ontzorgen’: laat mij het voor u organiseren. Lees meer over kinderontdektochten.

Voor scholen en kinderopvangorganisaties kan ik natuur-, milieu- en moestuinlessen verzorgen. Wilt u een speciaal natuur- of milieuonderwerp behandelen in je klas? Ik kan zo’n natuurles verzorgen, het liefst buiten! Eenmalig, als invaller of in een serie.

Lekker naar buiten tijdens een kinderpartijtje, excursie of natuurles!

Ik help u graag. Antje Ehrenburg staat garant voor fascinerende educatie, gebaseerd op jarenlange ervaring in ecologie, duinen en begeleiding van groepen (kinderen en volwassenen) en het geven van excursies in de regio Haarlem. Indien nodig werk ik samen met anderen.

Deelnemers aan mijn excursies, natuurlessen, kinderpartijtjes en andere educatie zijn verzekerd tegen ongelukken gebaseerd op mijn zakelijke aansprakelijkheidsverzekering. Een geruststellend idee. Desondanks is iedereen op de tochten die ik begeleid zelf verantwoordelijk voor zijn/haar eigen daden.