Ecologisch adviesbureau

Antje Ehrenburg is een ecologisch adviesbureau. Ik help u graag met:

Door mijn jarenlange ervaring in de ecologie sta ik garant voor een goed product. Zowel voor zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Met mijn ecologisch adviesbureau uw natuurvraag beantwoorden is mijn doel, variërend van een inhoudelijk rapport tot een kinderpartijtje in de duinen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van mijn bureau. Ik ben gevestigd in Noord-Holland. Waar nodig zoek ik samenwerking op maat. Nieuwsgierig naar mijn rapporten? Kijk dan hier.

Wilt u op stap in de duinen? Boek dan nu een kinderpartijtje of excursie op maat bij mij, voor jong en oud. Samen buiten genieten en veel beleven is mijn motto. Mét bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, dus u kunt met een gerust hart met mij op stap! Ook in het Engels.

NIEUW:  Waterbeestjes zoeken (met schepnetjes bij een sloot), Schoonmaakhelden (plastic opruimen in de natuur) en Speuren naar het verleden (op zoek naar botten en scherven), ook in de duinen van Den Haag! Nieuwsgierig? Lees hier meer.

In 2020 hoop ik gastheer van Nationaal Park Zuid-Kennemerland te worden! https://www.ivn.nl/gastheervanhetlandschap

Onderzoek en advies

Naar buiten! Educatie in de natuur

Heeft u behoefte aan goede informatie over natuur? Wilt u ecologisch onderzoek, een quickscan, natuurtoets of inventarisatie? Ik bied maatwerk voor elke vraag. Wilt u er op uit in de natuur, met begeleiding? Zoekt u een kinderpartijtje in de duinen, GPS-tocht, speurtocht of excursie? Wilt u een natuurles op school? Maatwerk staat garant voor een geslaagde dag in de natuur!
Ecologisch adviesbureau Antje Ehrenburg voor al uw ecologische vragen Ecologisch adviesbureau Antje Ehrenburg voor al uw excursies, natuurlessen en kinderpartijtjes in de natuur