Ecologisch adviesbureau

Antje Ehrenburg is een ecologisch adviesbureau. Ik help u graag met:

Door mijn jarenlange ervaring in de ecologie sta ik garant voor een goed product. Zowel voor zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Met mijn ecologisch adviesbureau uw natuurvraag beantwoorden is mijn doel, variërend van een inhoudelijk rapport tot een kinderpartijtje in de duinen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van mijn bureau. Waar nodig zoek ik samenwerking op maat.

Wilt u op stap in de duinen? Boek dan nu een kinderpartijtje of excursie op maat bij mij, voor jong en oud. Samen buiten genieten en veel beleven is mijn motto. Mét bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, dus u kunt met een gerust hart met mij op stap! Ook in het Engels.

NIEUW: Speuren naar het verleden: een feestje waarbij je op zoek gaat naar bodemschatten! Nu ook tochten in de duinen van Den Haag! Nieuwsgierig? Lees hier meer.

Onderzoek en advies

Naar buiten! Educatie in de natuur

Heeft u behoefte aan goede informatie over natuur? Wilt u ecologisch onderzoek, een quickscan, natuurtoets of inventarisatie? Ik bied maatwerk voor elke vraag. Wilt u er op uit in de natuur, met begeleiding? Zoekt u een kinderpartijtje in de duinen, GPS-tocht, speurtocht of excursie? Wilt u een natuurles op school? Maatwerk staat garant voor een geslaagde dag in de natuur!
Duindoorn Kinderen in klas