Antje Ehrenburg is een ecologisch adviesbureau. Ik help u graag met:

Door mijn jarenlange ervaring in de ecologie en met mijn ecologisch adviesbureau sta ik garant voor een goed product. Zowel voor zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Uw natuurvraag beantwoorden is mijn doel, variërend van inhoudelijk rapport tot kinderpartijtje in de duinen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van mijn bureau. Waar nodig zoek ik samenwerking op maat.

Wilt u op stap in de duinen? Boek dan nu een kinderpartijtje of excursie op maat bij mij, voor jong en oud. Samen buiten genieten en veel beleven is mijn motto. Mét bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, dus u kunt met een gerust hart met mij op stap!

NIEUW: familiespeurtocht voor jong en oud, mét GPS en puzzelvragen! Boek hier.

Onderzoek en advies

Educatie

Heeft u behoefte aan goede informatie over natuur? Wilt u een voorbereidend onderzoek, of een praktisch natuurbeheeradvies? Een quickscan, natuurtoets of inventarisatie? Ik bied maatwerk voor elke vraag. Wilt u er op uit in de natuur? Zoekt u een GPS-tocht of excursie, voor uzelf of uw kinderen? Wilt u een natuurles op school? Ik kan allerlei tochten of lessen leveren: leerzaam, spannend, dichtbij of ver weg. Maatwerk staat garant voor een geslaagde tocht, kinderpartijtje of natuurles.
Duindoorn Kinderen in klas