Educatie

Natuur is boeiend als je het ervaart. Hoe meer je ziet, ruikt, hoort en voelt, hoe meer je ervaart en opsteekt.
Nóg leuker om samen naar buiten te gaan en te genieten. En ook nog wat op te steken over natuur, landschap en cultuurhistorie. Dat kan als u meegaat met een groepsexcursie, een kinderontdektocht of een natuurles met Antje Ehrenburg.

Want ook voor kinderen is naar buiten gaan heerlijk: lekker in bomen klimmen, spannende sporen zoeken, een GPS-tocht, een dropping of zelfs een weekend kamperen. Het kan allemaal tijdens de kinderpartijtjes in de natuur die ik organiseer. Lees meer over kinderontdektochten.

Voor scholen en BSO’s kan ik natuurlessen verzorgen. Wilt u in de klas een thema behandelen dat met natuur of milieu te maken heeft? Ik kan die lessen verzorgen, liefst buiten! Eenmalig of in een serie.

Ik help u graag. Antje Ehrenburg staat garant voor boeiende educatie, gebaseerd op vele jaren werkervaring in ecologisch onderzoek, veldkennis van de duinen, en begeleiding van (jeugd)excursies in de natuur van Haarlem e.o. Waar nodig zoek ik samenwerking op maat.

Deelnemers zijn tijdens een tocht, excursie, natuurles of partijtje onder mijn leiding verzekerd tegen ongevallen op basis van mijn bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Een geruststellend idee. Neemt niet weg dat wie meegaat ook nog steeds zelf verantwoordelijk is voor eigen handelen.

Ook begeleid ik al vele jaren groepswandelreizen voor SNP-Natuurreizen.